Nieuws over orthodontie en onze orthodontistenpraktijk in Emmeloord

Neem contact met ons op

Orthodontie voor Lemmer en Urk

Orthodontistenpraktijk Schoonderbeek is er niet alleen voor Emmeloord: ook als u uit Urk, Ens of Lemmer komt, bent u in een mum van tijd bij onze praktijk!

Liever een afspraak in de avond?


Veel mensen willen afspreken in de avond. Dit is geen enkel probleem. Wij zijn ook beschikbaar voor patiënten die niet langs kunnen komen tijdens onze reguliere openingstijden.

Beste Edwin,

 

Gefeliciteerd met jouw indrukwekkende prestatie van het beklimmen van de Kilimanjaro! 

 

Team Schoonderbeek

Gebitsbeschermers voor UNIS Flyers te Heerenveen

We bieden niet alleen diverse soorten beugels (zoals onzichtbare en transparante beugels) maar ook op maat gemaakte gebitsbeschermers.

 
Bij een aantal sporten (hockey, ijshockey, waterpolo, boksen, kickboksen en andere vechtsporten) bestaat het risico op een ongeval met de tanden. Dit kan resulteren in het afbreken, verplaatsen, losraken of zelfs het uitvallen van een of meerdere tanden. Doorgaans kunnen de tanden gered worden door middel van een lange en kostbare behandeling, maar dit is niet altijd het geval. Een gebitsbeschermer kan veel problemen voorkomen.

Een gebitsbeschermer is een bitje gemaakt van harde en zachte kunststof en is enkele millimeters dik. Het bitje wordt over de tanden in de bovenkaak geschoven. Doordat de voortanden niet in direct contact staan met het bitje, vangt de gebitsbeschermer de klap op en wordt de kracht van de klap over de kiezen van de bovenkaak verdeeld.

Waarom een op maat gemaakte gebitsbeschermer?

  • Goede pasvorm, beter ademen en slikken
  • Maximale bescherming
  • Niet meer het bitje elke keer in warm water moeten doen om te vormen

Ons team sponsort de UNIS Flyers met een voor het hele eerste team op maat gemaakte gebitsbeschermer in een kleur naar keuze.