Onzichtbare beugels in de omgeving van Emmeloord

Neem contact op

Een onzichtbare beugel is een doorzichtige beugel (bitje) die je bijna niet ziet. De bitjes zijn namelijk transparant. Door een aantal keer het bitje te veranderen, komen de tanden steeds een stukje rechter te staan.

Onzichtbare beugels

Veel mensen twijfelen over een beugel om verschillende redenen. Zij willen geen metaal in hun mond, zij zijn bang dat de beugel oncomfortabel is of dat deze onaantrekkelijk is. Veel mensen kiezen voor een onzichtbare beugel. De onzichtbare beugel wordt de laatste jaren steeds populairder, helemaal omdat onze koningin Maxima deze nu ook heeft gedragen. Een onzichtbare beugel is een doorzichtige beugel (bitje) die je bijna niet ziet. De bitjes zijn namelijk transparant. Door een aantal keer het bitje te veranderen, komen de tanden steeds een stukje rechter te staan. Bij deze beugel worden er doorzichtige kunststof hoesjes gedragen die eruit kunnen tijdens bijv. het eten. Elke twee weken krijgt u dan een opvolgend hoesje dat de tanden weer net iets verder op hun plaats duwt. Deze beugel is uitneembaar waardoor goede mondhygiëne makkelijker is; dit is ook geschikt voor mensen met een metaalallergie.

Maak een afspraak

Aligners

De patiënt op de foto (links) draagt zo’n soort beugel. Aligners zijn uitneembaar om te eten of tanden te poetsen.

De iTero scanner

Ben je nieuwsgierig naar hoe je tanden eruit gaan zien? Met onze innovatieve technologie, de iTero scanner, kan er een 3D simulatie worden gemaakt van je gebit na de behandeling!

Bekijk het resultaat:

Met onze nieuwe apparatuur kunt u zien hoe uw gezicht eruit komt te zien. Op deze foto is het gezicht bedekt om privacyredenen.

3 stappen naar je nieuwe Glimlach met Invisalign

Een Invisalign behandelingsproces is zo eenvoudig als het technisch geavanceerd is.