Een onzichtbare beugel nabij Ens

Hebt u of heeft uw kind een beugel nodig? Neem voor een deskundige behandeling contact op met Orthodontistenpraktijk Schoonderbeek in Emmeloord, nabij Ens.

Een orthodontische behandeling nabij Ens

Een behandeling door een orthodontist heeft als doel dat het gebit goed functioneert en mooi is. Als uw tanden niet recht staan, is het lastig om het gebit goed schoon te houden. Daarnaast helpt een beugel bij het corrigeren van de verhouding tussen de onder- en bovenkaak. Er zijn verschillende soorten beugels. In overleg kunnen wij kijken welke beugel het beste bij u of bij uw kind past. Een behandeling kan op iedere leeftijd worden uitgevoerd.

 

Naast standaard beugels, bieden wij ook onzichtbare beugels aan. Een onzichtbare beugel is een kunststof hoesje die over de tanden gedragen wordt en iedere twee weken vervangen wordt door een nieuw hoesje, om zo de tanden naar de juiste plaats te duwen. Wilt u of wil uw kind graag een onzichtbare beugel? Onze orthodontist onderzoekt graag of dit een geschikte optie is.

Contact opnemen

Wilt u graag langskomen voor advies of een behandeling bij de enige orthodontist in de Noordoostpolder, gevestigd in Emmeloord nabij Ens? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. Wij adviseren u en/of uw kind graag! Kies voor een stralende en gezonde lach met Orthodontistenpraktijk Schoonderbeek!

Orthodontistenpraktijk Schoonderbeek
Toutenburgh 3 
8303 CP Emmeloord

KVK 39094667

Privacyverklaring

Ens

Dinsdag 08:30 - 19:00

Donderdag 08:30 - 19:00

Vrijdag 08:30 - 19:00

Zondag Gesloten

Maandag, woensdag, zaterdag:

geen vaste uren, afspraken ook mogelijk

Telefonische bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00 uur.